Livet på en indkomst

Tilpasning til livet på en indkomst efter fødslen af et barn, kan en sygdom, hvor en partner kan ikke længere arbejde, død af en partner eller en skilsmisse komme som et kæmpe chok. For par acustomed til at leve med to indkomster eller for igen at være enkelt er chokket bare det samme. At holde styr på udgifterne kan synes en skræmmende opgave og slet ikke kommer op med måder at gøre dramatiske nedskæringer. For par har i det mindste du nogen at drøfte det med. Nyligt bliver singler et lån finder du online trods rki nødt til at stole på familie eller venner til at rådgive – det er hvis du ønsker at diskutere dine private finansielle anliggender med dem! Lad ikke det store billede eller de store summer sætte dig. Gå til mine foretrukne ebook superstore cbdeluxe der er et væld af oplysninger der. Jeg befandt mig alene igen efter min skilsmisse mange år siden og nettet var ikke tilgængelige derefter. Jeg fandt den bedste måde at håndtere ændringerne var med lille overskuelig trinene.

Sæt dine prioriteter. Ser ikke på et budget som hvad du kan ikke se det som en prioritet planner. Nedskrive alle dine udgifter som boliglånet tilbagebetalinger eller leje, bil betalinger og registrering, børnepasning (hvis du har børn) og utility regninger. Den største fejl du kan gøre ikke at udvikle et realistisk budget og holder sig til det. At vide, hvor meget dine faste udgifter er, så ved du hvordan du tildeler din resterende indkomst til andre områder såsom tøj, møbler, udflugter osv. Holde pengene til faste udgifter i en særskilt urørlig konto, hvis du har brug for denne disciplin. Kig på andre regelmæssige udgifter såsom dyre telefonregninger, gym medlemskaber, som ikke bliver brugt. Hvad bruger du på arbejdsdage, som enten begge af jer eller bare en købe kaffe om dagen ($3) og frokost ($10) der er 130 dollars om ugen – 48 uger om året er $6240.

Bilen er en af de største områder, hvor du kan gemme. -Et par – Prøv at gøre det uden den anden familie bil eller hvis enkelt måske sælge bilen og prøve at bruge offentlige transportmidler, hvis det er muligt. En anden måde for par (planlægger at have en baby siger) er at planlægge. Hvis du er til at tage et år ud prøve at gøre overskydende betalinger på dit boliglån til at dække nødvendige 12 måned betaling. I tilfælde af sygdom eller enkestand refinansiering er familiens hjem ved at udvide i en længere periode en kortsigtet løsning. Nedskæringer er en anden mulighed for. Bare husk at sørge for dit lån virker for dig og er konkurrencedygtig. Kende dine fordele også. Mens du rejser en familie og ikke arbejder på fuldtid kan du være berettiget til offentlig støtte. Igen bør singler også tjekke og se hvad der er til rådighed for offentlig støtte.

Husk dig selv eller selv i alle disse ændringer. Nogle hvor langs linjen lægge et beløb, som du, eller du og din partner kan tilbringe på hvad du har lyst. Det er vigtigt at have lommepenge, at du ikke behøver at retfærdiggøre over for enhver, endda selv. Beløbet behøver ikke at være stor – selv $50 om måneden! Det kunne gå på at have dine negle – eller frokost med “pigerne” uanset vil gøre du føler dig godt. Endelig for mor at tage tid ud til at have en baby, prøve at bruge smartere. Bruge Genbrugsbutikker – stor for billige legetøj, tøj og udstyr. Oprette en babysitter pool med andre forældre i dit område og gemme på bekostning baby sidder gebyrer. Underholde mere hjemme med casual bbq “s. Familieskovture – vandreture, ture til stranden, alle rigtig sjovt! Mest af alt kontrollere på nettet for lokale aktiviteter i dit område. Du kan findes på én indtægt – jeg har gjort det i årevis med held! Held og lykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.