Køb nu Betal senere med garanteret godkendelse

Hvis du ønsker at købe et produkt lige nu, kan du overveje at ansøge om køb nu betal senere finansiering. Med denne mulighed behøver du ikke foretage en indbetaling, så længe du opfylder kravene. I stedet opretter du en konto og indtaster dine bankoplysninger. Når du er godkendt, modtager du en månedlig opgørelse, der viser dine gebyrer, gebyrer og aktuelle saldo. Betalingsbeløbet er et fast beløb og til et bestemt formål.

Afhængigt af udbyderen kan du muligvis helt undgå en kreditkontrol. Nogle køb nu betale senere udbydere annoncere “ingen kredit check” programmer. Faktisk er dette et trick, du kan bruge til at undgå en kreditkontrol, hvis du opretter autopay-fradrag eller andre metoder til at undgå en kreditkontrol. Men hvis du planlægger at foretage månedlige betalinger på saldoen, vil du næsten helt sikkert blive underlagt en hård kreditkontrol. Dette kræver dit personnummer, som vises på din kreditrapport som en forespørgsel.

For at ansøge om et BNPL-lån skal du først tilmelde dig en konto via en online betalingstjeneste. Denne service er ikke tilgængelig for alle, da du skal have et kreditkort for at blive godkendt. BNPL-apps giver dig mulighed for at betale nu og da tilbagebetale om seks uger, normalt ved at foretage lige store betalinger hver anden uge. Selvom nogle Køb nu, Betal senere-tjenester kræver kreditkort, kan du stadig ansøge om et BNPL-lån, selvom du har dårlig kredit. Nøglen er at finde et velrenommeret firma, der tilbyder et BNPL-program.

En anden god køb nu betal senere mulighed er lån med sparxpres. Selvom det udfører en blød kreditkontrol, er renten på køb foretaget med denne mulighed stadig lav. En anden god mulighed er Afterpay. Afterpay er en anden køb nu betal senere mulighed. Det giver øjeblikkelig godkendelse, spreder fire betalinger over seks uger og kræver ikke en kreditkontrol. Derudover behøver du ikke bekymre dig om at betale lånet af tidligt. Forsinkede betalinger vil dog medføre et gebyr på $ 10.

En køb nu betal senere plan kan være et glimrende valg for dem med dårlig kredit eller en dårlig kredit historie. Denne mulighed giver dig mulighed for at købe noget uden at bekymre dig om at betale hele beløbet med det samme. Ofte kræver denne betalingsplan rater over en måned eller to, hvilket er fantastisk, hvis du ikke har midlerne til rådighed til at gøre det. Mange websteder og mapper tilbyder denne mulighed. Det er også en glimrende mulighed for dem, der har brug for at foretage flere køb på kort tid. At købe en skoleforsyning er et godt eksempel. Feriekøb foretages normalt inden for en måned, og apparater ser altid ud til at gå i stykker på det værst mulige tidspunkt.

En anden fordel ved køb nu betale senere er dens bekvemmelighed. Du kan betale i små månedlige rater, indtil du har midlerne til hele købet. Typisk betaler du et mindre beløb i starten og betaler derefter saldoen over tid. Renten gælder ikke for efterbetalte lån, så det er en god mulighed for dem, der har brug for at foretage månedlige betalinger og planlægge fremad. Med den rigtige applikation kan du købe det, du ønsker, og betale resten over tid.